Firma noastră

Terra Felice este magazinul de prezentare a companiei Frigo Italia Distribution, cunoscut furnizor de specialităţi italiene pentru cele mai renumite restaurante şi hoteluri din România. Aflându-ne mereu în căutarea de noi produse originale, naturale şi gustoase am reuşit să creăm o selecţie deosebită de specialităţi şi delicatese provenite de la cei mai renumiţi producători din Italia. Toate produsele sunt importate direct, transportate şi stocate adecvat pentru a oferi garanţia calităţii şi a gustului.

Acum, aveţi posibilitatea de a gusta cele mai fine delicatese şi de a prepara reţete tradiţionale ale bucătăriei italiene folosind ingrediente originale. Magazinul Terra Felice oferă o selecţie variată de brânzeturi, mezeluri, paste, orez şi dulciuri. Mozzarella di buffala, burrata, prosciuto san Danielle, prosciuto di Parma, salami e formaggi al tartufo sau panettone sunt câteva exemple delicioase.

Vă invităm să descoperiţi specialităţile din catalogul nostru şi vă aşteptăm să încercaţi calitatea lor la magazinul Terra Felice din cartierul Băneasa.

Delicatese si specialitati italiene autentice direct din italia

Daca ti-e pofta de mancarea italiana sau de atmostfera pe care ai intalnit-o in restaurantele din Italia, atunci o vizita la Terra Felice este lucrul care te va aduce cel mai aproape de Italia. 

Daca ti-e pofta de mancarea italiana sau de atmostfera pe care ai intalnit-o in restaurantele din Italia, atunci o vizita la Terra Felice este lucrul care te va aduce cel mai aproape de Italia. 

Terra Felice reprezenta o combinatie unica intre un magazin cu delicatese italiene si un bistro unde poti savura preparate pregatite cu ingrediente de cea mai buna calitate aduse saptamanal din Italia si unde poti alege dintr-o lista de peste 100 de vinuri si prosecco. Toate, intr-o atmostfera calda si primitoare, alaturi de un personal prietenos si avizat.

Misiunea noastra

Misiunea noastra este sa oferim o experienta DIFERITA – lo stile di vivere - fie ca vrei sa-ti faci cumparaturile fie ca vrei sa servesti masa, personalul nostru - atat vanzatorii cat si bucatarii - te poate consilia pentru a face alegerea si asocierile gastronomice cele mai potrivite. Ne mandrim sa putem oferi informatii de valoare si sa-ti aducem autenticele produse si preparate ale Italiei la tine acasa. 

Comandă online! - EAT GOOD

Organizam evenimente cu tematica sau personalizate, in functie de cerere. LIVE COOKING, PIZZA WORKSHOP, HOMEMADE PASTA, DEGUSTARI DE VINURI SI SPECIALITATI ITALIENE, TERRA FELICE FREE TASTING EVENT, etc.

Ce poate fi mai frumos decat sa socializezi printre delicatesele Italiei, la un pahar de vin, servind preparate autentic italienesti? 

Terra Felice - l’emozione del gusto!